3 weken thuis door corona! Wat nu?
16 maart 2020

Het kabinet heeft gisteren gesproken! Alle scholen, cafés, sportclubs en veel openbare ruimtes sluiten tot 6 april. Het is een goede beslissing, zeker! Maar wat moeten we nu gaan doen die 3 weken thuis?

Een vakantie? Zeker niet! De meeste scholen gaan gewoon door met online lessen. Gelukkig maar, want voor de rest kunnen we ook niet sporten of even gezellig met vrienden wat gaan drinken!

Hiervoor heb ik wat tips bedacht die je kunt gebruiken om deze 3 weken zo snel mogelijk voorbij te laten gaan. ⁃ Sportfanaat? De sportscholen zijn dicht! Maar je kunt genoeg doen! Je kunt gaan rolschaatsen of hardlopen! Heb je een yogamat dan kun je er oefeningen op doen! ⁃ De goede student! Natuurlijk mag je niet gaan achterlopen op je schoolwerk, dat is niet fijn voor je school en niet fijn voor jezelf! Dus maak je opdrachten gewoon af.

⁃ Ga tekenen, foto’s maken, koken, wandelen of je kan natuurlijk ook helemaal niks uitvoeren haha maar ik denk dat je daar niet zo gelukkig van wordt.

Er is echt genoeg te doen binnen en buitenhuis zonder dat je in contact komt met mensen! Laten we hopen dat deze pandemie snel over is en voor iedereen met klachten hopen we op een goed en snel herstel.

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK