De centraal examens afgelast!
25 maart 2020

Gisteren kwam de regering naar buiten met het bericht dat de Centraal Examens 2020 zijn afgelast vanwege het corona virus! Wat nu? Gaan de studenten dan wel slagen? Dat gaat nu volledig afhangen van de schoolexamens die rond 6 april worden afgenomen en hoe de studenten er nu voor staan.

Ik heb eindexamen studenten een paar vragen gesteld, over hoe hun er nu in staan! De meeste studenten die ik vragen heb gesteld staan er goed voor! 1 wat minder en die maakt zich ook zeker meer zorgen! Want het is toch niet helemaal eerlijk, omdat de studenten die er minder voor staan dachten dat ze nog een kans hadden met het centraal examen! De scholen gaan kijken wat ze nog kunnen doen voor deze studenten, ook de minister van onderwijs heeft klachten in gediend tegen de beslissing.

Ook heb ik gevraagd of ze vinden of ze iets mislopen nu ze geen examen doen. Ja, ze vonden zeker dat ze iets misliepen! Alle studenten gaven hetzelfde soort antwoord. “Dat verlossende belletje! Dat zullen wij nooit mee maken, en daar kijk ik sinds de eerste al naar uit.” Allemaal zeiden ze hetzelfde en dat snap ik, want vorig jaar deed ik examen en dat belletje is het aller beste!

Wij hopen bij ZTACK dat iedereen gewoon slaagt natuurlijk! Succes met jullie schoolexamens of andere toetsen!

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK