Gaat de Formule 1 in Nederland nog wel door?
19 maart 2020

Het corona virus! Het is het gesprek van de dag. Veel mensen in Nederland hebben het virus en tot verwachting gaat 60% van de Nederlanders het virus oplopen!

Hierdoor zijn ook veel evenementen gecanceld of verzet! Het songfestival, wordt waarschijnlijk ook verzet naar een andere datum later in het jaar.

De Formule 1 heeft ook zeker problemen met het verzetten van alle racen die dit jaar zouden plaatsvinden! De verwachting is dat het seizoen pas in juni van start gaat! Dit klopt inderdaad dat de Grandprix van Nederland niet door kan gaan in mei! Deze race wordt waarschijnlijk verzet naar ergens in augustus, maar dat is nog niet helemaal zeker.

Als Formule 1 liefhebber hoop ik natuurlijk dat er zoveel mogelijk races verreden gaan worden! Maar natuurlijk gaat de gezondheid van alle mensen voor!

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK