Harde wind tijdens carnaval?
22 februari 2020

Carnaval is weer begonnen en we hebben er zin in hier in het zuiden! Of is het nog wel alleen in het zuiden? voor het algemeen wel ja, maar er zijn genoeg mensen boven de rivieren die het een top feest vinden!

Oeteldonk, Kielegat, Lampegat wat een namen allemaal tijdens carnaval. Steden met de grootste optochten en natuurlijk vooral veel bier. Maar die optochten waar mensen maanden aan werken en dat het dan op de dag zelf zo hard waait dat het te gevaarlijk is om door te laten gaan, dat wil je zeker niet! Maar vandaag is zo’n dag waarop heel veel optochten werden afgelast of verplaatst. Je snapt natuurlijk wel als je al je tijd en geld in een wagen hebt gestopt dat je hier enorm van baalt!

Laten we hopen dat in de komende dagen van carnaval de wind gaat liggen en de optochten door kunnen gaan! En voor iedereen een fijne Carnaval.

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK