Harde wind tijdens carnaval?
22 februari 2020

Carnaval is weer begonnen en we hebben er zin in hier in het zuiden! Of is het nog wel alleen in het zuiden? voor het algemeen wel ja, maar er zijn genoeg mensen boven de rivieren die het een top feest vinden!

Oeteldonk, Kielegat, Lampegat wat een namen allemaal tijdens carnaval. Steden met de grootste optochten en natuurlijk vooral veel bier. Maar die optochten waar mensen maanden aan werken en dat het dan op de dag zelf zo hard waait dat het te gevaarlijk is om door te laten gaan, dat wil je zeker niet! Maar vandaag is zo’n dag waarop heel veel optochten werden afgelast of verplaatst. Je snapt natuurlijk wel als je al je tijd en geld in een wagen hebt gestopt dat je hier enorm van baalt!

Laten we hopen dat in de komende dagen van carnaval de wind gaat liggen en de optochten door kunnen gaan! En voor iedereen een fijne Carnaval.

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar wordt je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Volg Ons

Shuffle Your Day
ZTACK