Interview: Tim Boersma - Woordvoerder Amsterdam Dance Event

Sinds gisterochtend om 07:00 uur is het Amsterdam Dance Event voor de 28e keer van start gegaan. Gedurende vijf dagen kun je daar niet alleen genieten van dance muziek, maar ook van veel meer dan dat. Er worden ook conferenties gehouden door artiesten. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in Amsterdam, waardoor de stad niet alleen de hoofdstad van Nederland is, maar ook de hoofdstad van de dancemuziek.

Tim Boersma is de woordvoerder van het Amsterdam Dance Event, en we stelden hem een paar vragen. Tim vertelde ons dat het niet slechts een festival is, maar dat je er ook informatie kunt vinden over onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie. Bovendien kun je niet alleen naar dance muziek luisteren; op zaterdag staat er een onderdeel op het programma genaamd ADE Beats, waar urban en hip-hop muziek centraal staan.

Benieuwd geworden? Het volledige interview is te vinden op onze Instagram-pagina: @ikbenztack!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK