Kerstavond met een nieuwe Pre-Party XXL
23 december 2020

Nu we door de nieuwe lockdown allemaal weer thuis zitten, kunnen we een thuisfeestje wel gebruiken. Daar zorgen wij van ZTACK voor. Op kerstavond, 24 december, hebben wij daarom de nieuwste dj-talenten van Nederland op het programma staan. Speciaal voor kerst mixen wij een nieuwe ZTACK Pre-Party XXL.

Op kerstavond kan jij luisteren naar een zeven uur durende mixmarathon, waar de DJ’s hun meest toffe kerstmixen laten horen. De Pre-Party XXL start op kerstavond om 19:00 uur en duurt tot 02:00 uur op Eerste Kerstdag.

De line up is: Sjefjock, Oscar Houser, Robin Aristo, Jay Riet, Flash Junior, March Forward en Danley.

DJ Daan Prins van ZTACK verheugt zich op het online-event: “Ik ben enorm trots op het feit dat wij op 24 december onze derde ZTACK Pre-Party XXL houden. Weer zijn er zeven jonge dj-talenten gevonden die al door het hele land optreden en nu voor ons een fantastische mix hebben gemaakt, om zo iedereen in zijn eigen huis te vermaken. Ondanks de nieuwe strenge maatregelen zorgen we er bij ZTACK gewoon weer voor dat iedereen vanuit huis toch nog een feestje kan vieren! Pak dat biertje en wijntje er dus maar weer bij, want kerstnacht vier je op ZTACK!”

Psst! Zit je op kerstavond al met je schoonouders opgescheept? Dan kan je op Eerste Kerstdag de Pre-Party XXL van 13:00 tot 20:00 gewoon terugluisteren!

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK