Lady Gaga komt met haar album 'Chromatica'
29 mei 2020

Het is weer vrijdag en dat betekend een splinternieuwe New Music Friday! Rond 15.00 uur gaat de ZTACK Now New Music Podcast met Daan in première op ZTACK. Deze week hebben we een hoop nieuwe releases waar wij uit moesten kiezen een een knaller van een zomerplaat van Emma Heesters als Hot Release!

Lady Gaga dropt de bom deze week. Haar album Chromatica is vandaag eindelijk uitgebracht! Dit album brengt ons maar liefst 16 nieuwe tracks. Hier staan tracks op die de afgelopen weken al als single zijn uitgebracht, waaronder Stupid Love en het duet met Ariana Grande, Rain On Me.

Naast het nieuwe album van Lady Gaga hebben we deze week ook het genoege om nieuwe muziek te checken van Winona Oak & Robin Schulz. Zij komen met deze heerlijke plaat aan genaamd Oxygen:

Ook Tones And I is terug na haar successen met Bad Child, Never Seen The Rain en Dance Monkey. Zij releasede vandaag haar track Ur So F**kInG cOol. Nee, dat zijn geen typo's, zo heet de track. Check 'm snel hier:

De Hot Release deze week is van de nederlandse Emma Heesters! Zij heeft een heerlijke zomerplaatje uitgebracht die je zeker weten gaat meezingen. De track 'Waar Ga Je Heen' hoor je deze week extra vaak op ZTACK!

Deze tracks en nog vele nieuwe releases hoor je vanaf vandaag op ZTACK.nl. Pik jij ze eruit? ;-)

Bjarn Bronsveld
Ook wel de nerd van de ZTACK club. Knutselt hier en daar wat aan de website, zorgt dat jullie naar de muziek kunnen blijven luisteren. Ohja, dat ene vervelende nummer wat je elke keer hoort? Die heeft Bjarn in het systeem gezet.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK