Maatregelen door het corona virus!
11 maart 2020

Heel de wereld staat op zijn kop door het corona virus. Het virus heeft nu zo ongeveer de hele wereld te pakken! Er worden maatregelen genomen en strenge ook!

Noord-Brabant is de meest getroffen plek van Nederland op het moment! In Brabant zijn er dan ook zeker maatregelen. Geloof het of niet maar er zijn serieus kinderen naar huis gestuurd als ze een keer moeste hoesten!

Ook zijn er veel evenementen afgelast! Voetbalwedstrijden, motorcross wedstrijden en zelfs concerten van artiesten worden ook veel afgelast! Zelfs de nieuwe James bond film! De nieuwe Bond film zou in April uitkomen, maar dit is verzet naar November. Dit is gedaan omdat er toch bijna niemand naar de bioscoop komt.

Maar ja we hopen dat het virus snel verminderd! En tot die tijd letten we goed op de maatregelen! Schudden we elkaar de hand.... ooo ik bedoel stoten we elkaar de elleboog ;)

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK