Nieuw bij ZTACK: Supervovo!
1 juli 2021

Vanaf aanstaande zaterdag 3 juli is de nieuwe clubshow ‘Supervovo’ op ZTACK. Luister voordat je naar de club gaat naar de beats van Yoranty!

Je hebt zijn muziek waarschijnlijk al voorbij horen komen, want voor onze Pre Party mixte hij al muziek. Vanaf aanstaande zaterdag 3 juli is hij iedere week van 20.00 tot 21.00 met de ‘Supervovo’ te horen bij ZTACK.

“Als DJ heb ik vanaf het begin van ZTACK al Pre-Party mixen gemaakt. Dit jaar kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om een eigen radioshow op de zaterdagavond te maken, met volledig creatieve en muzikale vrijheid. Die vraag had ik niet zien aankomen, maar het programma Supervovo op ZTACK wordt een groot avontuur”, verteld de nieuwe DJ Yoranty.

Radiocoach Pierre Papa,“Roy viel al een tijd op met zijn mixen in de ZTACK Pre-Party. Zijn mixen gaan soms van links naar rechts en dwars door alle muziekgenres heen en zijn ook nog eens zeer vakkundig in elkaar gezet. Trots dat we deze belofte voor de Housescene nu een vast podium kunnen bieden op ZTACK”.

Luister jij zaterdag mee tijdens het shaken van je cocktails?

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK