Nieuwe clubshow BLISS op ZTACK

Op vrijdag 5 april start het Belgische dj-talent Naomi Cazier met haar nieuwe clubshow BLISS op jongerenstation ZTACK. Met de komst van Naomi Cazier naar ZTACK is voortaan zes dagen per week, elke maandag tot en met zaterdag van 20.00 tot 21.00 uur, een clubshow te horen bij ZTACK.

Van maandag tot en met donderdag en op zaterdagavond zijn andere jonge, talentvolle dj’s te horen met hun eigen show op ZTACK. Op maandag trapt Jayh Cava af met Global Grooves, dinsdag brengt Elias Veer de luisteraar alvast in clubsferen met Aesthetics, woensdagavond is het de beurt aan Steve Holsten (Stienus Holemans) met Deep Vibe, donderdagavond opent Roberio (Robin Swart) al vroeg de deuren van zijn Club Roberio en tot slot stoomt dj Yoranty de luisteraars op zaterdagavond klaar voor een avondje uit met Supervovo.

De nieuwe clubshow BLISS van Naomi Cazier is vanaf 5 april voortaan elke vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur te horen bij ZTACK, direct na de ZTACK Release Chart. “Waanzinnig veel zin om mijn set te spelen bij ZTACK. Let’s groove!”, aldus Cazier.

Radiocoach Pierre Papa: “Naomi is een zeer talentvolle jonge club-dj uit Antwerpen en heeft met haar verrassende mixen in de ZTACK Pre Party al een paar keer bewezen dat ze een originele eigen stijl en muziekkeuze heeft. Met BLISS voegen we nu weer een briljante clubshow toe aan de ZTACK-avondprogrammering.”

Naomi Cazier

Naomi Cazier is een in België geboren dj met Congolese roots. Ze koestert een diepe liefde voor Tech House-muziek. Naast ADE en verschillende festivals in België, timmert Cazier ook internationaal aan de weg als dj in de bekende clubs op Ibiza en in de Londense club Ministry of Sound. In coronatijd is Cazier ook gaan produceren en introduceerde ze, in samenwerking met andere getalenteerde dj’s, het BLISS Tech House-concept.

ZTACK

Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven De Radiofabriek en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK