Nieuwe releases: Adele met haar album 30 en James Blunt komt ook met album
19 november 2021

Iedere vrijdag zet Spotify de nieuwe releases in hun afspeellijst New Music Friday. Daarin staan een groot deel van de nieuwe singles die nationale, maar ook internationale artiesten uitbrengen. ZTACK licht er een aantal uit.

30 – Adele Na zes jaar brengt Adele haar nieuwe album 30 uit. Easy On Me, de single die ze al eerder uitbracht van het album, werd een wereldwijde nummer 1-hit en brak de zangeres records mee op Spotify. Adele zingt in de nummers over haar scheiding, opnieuw daten, verdriet, succesvol zijn en voldoen aan verwachtingen. Vorige week werd een concertspecial met een interview met Oprah Winfrey uitgezonden in de Verenigde Staten, die special is dinsdag 23 november te zien op NPO3.

Streken Van Een Duivel – Bilal Wahib en Frenna Bilal maakte na zijn comeback al de singles Paranoia en Ibiza. Nu heeft hij samen met Frenna het nummer Streken Van Een Duivel uitgebracht.

Stars Beneath My Feet – James Blunt James Blunt bracht net als Adele vandaag een nieuw album uit. James maakte op Twitter al wat grappen over zijn wedstrijd in de hitlijsten. Zo reageert hij op deze tweet “Woke up this morning with an overwhelming desire to listen to some boring, predictable songs about heartbreak, divorce, drinking wine and not being 29. Preferably 12 of them, over a period of roughly 58 minutes. Any suggestions?” met Hello. Op het album Stars Beneath My Feet staan ook een aantal nieuwe nummers als Love Under Pressure en I Came For Love.

Donda – Kanye West Ye liet zijn fans een tijd wachten op het nieuwe album Donda. De release datum werd een aantal keer uitgesteld. Op het album staat onder andere een nummer met André 3000 Life Of The Party.

Words – Stefania Na het Eurovisie Songfestival komt Stefania met een cover van het nummer Words van F.R. David dat uit de jaren ’80 komt. "Ik ben zo dankbaar en voel me vereerd dat de schrijvers van het nummer me toestemming hebben gegeven voor een cover en zelfs een deel van songtekst speciaal voor mij hebben aangepast", schrijft ze op Instagram.

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muzieknieuwtjes en fotoshopt voor de Insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK