Nieuwe releases: Bilal Wahib & Ronnie Flex brengen 501 uit en Nick Jonas met Spaceman
26 februari 2021

Iedere vrijdag zet Spotify de nieuwe releases in hun afspeellijst New Music Friday. Daarin staan een groot deel van de nieuwe singles die nationale, maar ook internationale artiesten uitbrengen. ZTACK licht er een aantal uit.

Spaceman – Nick Jonas Nick Jonas bracht de single Spaceman uit. In maart komt een heel nieuw soloalbum met dezelfde naam als deze single.

501 – Bilal Wahib en Ronnie Flex Bilal Wahib wil later dit jaar een heel album uitbrengen. Samen met Ronnie Flex heeft hij 501 gemaakt, wat een sneak peak van zijn nieuwe album is. Bilal zingt over zijn favoriete spijkerbroek bij vrouwen. “Het nummer was eigenlijk al klaar, maar ik miste nog een sausje”, zei hij tegen ANP. De rapper stuurde daarom het liedje naar Ronnie Flex toe. “Hij deed zijn ding en toen was het in een keer goed.”

Blijven Slapen – Maan en Snelle Blijven Slapen gaat over het voorbereiden op een date waarbij je nog niet weet of je blijft slapen of niet. In de videoclip speelt Chantal Janzen. Maan noemt het op Instagram haar “lievelingsliedje van dit moment”.

Leave A Little Love – Alesso en Armin van Buuren Op Valentijnsdag hadden ze bekend gemaakt met de samenwerking te komen. “Na jarenlang met Armin festivalpodia over de hele wereld te delen, hebben we besloten om onze kwaliteiten te combineren en een nummer voor fans te schrijven.”, zei Alesso in een persbericht.

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK