Nieuwe releases: Lucas & Steve brengen No Diggity uit en Chef’ Special met Afraid Of The Dark
26 maart 2021

Iedere vrijdag zet Spotify de nieuwe releases in hun afspeellijst New Music Friday. Daarin staan een groot deel van de nieuwe singles die nationale, maar ook internationale artiesten uitbrengen. ZTACK licht er een aantal uit.

No-Diggity – Lucas & Steve en Blackstreet Het dj-duo Lucas & Steve hebben het doel om ieder jaar een nummer te vernieuwen. Deze keer kozen zij voor het nummer No Diggity van Blackstreet. Het was voor Lucas & Steve lastig om contact te krijgen met alle schrijvers van de originele liedjes, om toestemming te krijgen voor de nieuwe versie, maar uiteindelijk wilde Blackstreet zelfs nieuew vocalen opnemen.

10 keer – Jonna Fraser & Boef 10 keer volgt Jonna’s singles van Kabelbaan en Famous op, die eerder dit jaar verschenen. Ook is Rapper Boef te horen op het nummer.

MONTERO (Call Me By Your Name) – Lil Nas X MONTERO verwijst naar de echte naam van de rapper Lil Nas X, namelijk Montero Lamer Hill. Op instagram plaatste hij een bericht waarin hij een brief aan zijn veertienjarige zelf schrijft, dat het nummer gaat over een jongen die hij afgelopen zomer ontmoette. "Ik weet dat we hadden afgesproken onze geaardheid geheim te houden, maar dit gaat deuren openen voor andere mensen die zich als queer bestempelen en hun helpen simpelweg te bestaan", schrijft hij aan zijn jongere zelf.

Afraid Of The Dark – Chef’ Special Het lied gaat over de onzekere tijden waarin we nu leven. Afraid Of The Dark is het eerste lied van het nieuwe album dat eraan komt.

My Bed- Love Harder, Hugel en Tobtok Het nummer is een samenwerking van de drie dj’s: Love Harder, Hugel en Tobtok. Het nummer gaat over een verliefd persoon, die niet kan slapen zonder het comfort van hun ‘ride or die’.

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK