Nieuwe releases: samenwerking Ariana Grande & The Weeknd en Eefje de Visser met storm
23 april 2021

Iedere vrijdag zet Spotify de nieuwe releases in hun afspeellijst New Music Friday. Daarin staan een groot deel van de nieuwe singles die nationale, maar ook internationale artiesten uitbrengen. ZTACK licht er een aantal uit.

Save Your Tears - The Weeknd & Ariana Grande Voor de derde keer nemen Ariana en The Weeknd samen een nummer op. Steeds vaker nemen artiesten hun succesvolle singles nog een keer op, maar dan als een duet met een andere artiest. The Weeknd maakt nu van zijn hit Save Your Tears een duet. Daarmee hoopt hij nog een keer op de eerste plek van de Amerikaanse hitlijsten te komen.

Standaard Procedure - Lil’ Kleine & Ronnie Flex Lil’ Kleine en Ronnie Flex hebben al vaak samengewerkt. In het nummer rappen ze over hun dure smaak: “Ik hoef die cheap shit niet, ik wil die dure.”

Storm – Eefje de Visser Storm is haar eerste nieuwe werk na het nieuwe album. Met de nieuwe single Storm wil ze vooral wat hoopvols uitbrengen.

Arcade – Duncan Laurence & Sam Feldt Van Duncan zijn Songfestival-hit heeft Sam Feldt een remix gemaakt. Op TikTok begon Arcade populair te worden, waardoor het de Amerikaanse hitlijsten haalde.

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK