Storm Dennis raast over het land!
16 februari 2020

Precies een week geleden hadden wij nog last van storm Ciara en nu een week later zitten we alweer met storm Dennis!

Storm Dennis heeft al meer schade aangericht dan Ciara. Volgelopen tunnels, omgewaaide borden en bomen, schade aan huizen en dit allemaal terwijl de storm vlak langs ons heen trekt. Als we kijken naar Engeland, waar de storm wel precies over heen trok, hebben die erg veel schade! Ondergelopen straten, onder water staande auto’s en huizen! veel erger dan hier dus!

Ondanks alle regen, wind onweer en omvallende bomen was het toch de warmste februari dag ooit gemeten. Best tegenstrijdig, maar toch waar. De gemeten temperatuur was 17,2 graden. Best lekker! Nou ja, als de zon zou schijnen dan!

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar wordt je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Volg Ons

Shuffle Your Day
ZTACK