Temptation Island vandaag weer terug op Tv!
26 februari 2020

Vanaf vandaag begint er weer een nieuw seizoen Temptation Island! Dus hou jij ook van alle spanningen en verleiding, dan is dit zeker een programma voor jou! Elke week te zien op RTL5.

De koppels die mee doen kiezen er voor om hun relatie op het spel te zetten! Ze worden 2 weken lang gedropt op een eiland vol verleidingen van andere mannen of vrouwen zonder elkaar tussen door te zien!

Deze opnamens waren al gemaakt in November, en worden nu pas uitgezonden! Dit komt omdat het RTL programma De villa de grens had overtreden! Dus hebben ze even gewacht met dit programma.

Eline (verleider) zegt “dit seizoen zit vol sensatie en zeker veel spanning”! Dit beloofd nog wat te worden dus. Ze geeft zelf ook aan dat ze nog niet weet of ze durft te kijken naar zichzelf ze vind het erg spannend! Is natuurlijk ook niet niks om jezelf dan ineens op tv te zien. Maar ik, ik ga zeker kijken! Jij ook?

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK