Veel spijt na een tatoeage?
5 februari 2020

80% van de nederlanders die een tatoeage hebben laten zetten krijgen later spijt, blijkt uit onderzoek. Zeker een groot deel zegt dat ze het nooit meer opnieuw zullen doen.

“Die gekke tekst op mijn arm, het is gewoon niet leuk meer. Hij moet gewoon weg” Maar ja, dat weghalen is niet zomaar gedaan! Dat kost veel tijd, pijn en zeker veel geld. Een behandeling voor een hele kleine tatoeage kan al op lopen tot 80 euro en een grote tot 160 euro. Dan ben je na 1 keer niet klaar, het kost je zeker 12 behandelingen voor die helemaal weg zijn. Tussen de behandelingen door moet je huid ook nog eens 8 weken laten herstellen.

Dus denk er zeker goed over na voordat je een tatoeage neemt. Niet op een avondje stappen met vrienden of in een dronken bui. “Als je jong bent doe je soms stomme dingen”, maar ja daarvoor zijn we ook jong.

Laurie Bakker
Dé copywriter van ZTACK. Houd van alles in de media, vooral social media vind ze erg belangrijk! Ook een echte sport fanaat, vooral de formule 1 houd ze goed in de gaten! Neem vooral een kijkje op haar social media accounts.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK