ZTACK nachtclub
23 september 2021

Wij van ZTACK openen de eerste ‘nachtclub’! Vrijdagavond 24 september om 23.00 wordt de ZTACK-nachtclub geopend en gaan we met het feest beginnen. Tot 6.00 ’s nachts kan je blijven luisteren naar live radio op ZTACK.

Zaterdag 25 september gaan de nieuwe corona-versoepelingen in. Uitgaan kan dan weer zonder de 1,5 meter met een QR-code. Alleen tussen 00.00 en 06.00 moet de horeca verplicht dicht. Daarom dachten wij van ZTACK, “Dat is een goede reden voor een feestje!”

Daan trapt de avond af daarna zorgt feest-dj Maarten dat jij zeker mee gaat zingen. Later komt er een speciale nachtclub uitzending waar ook andere ZTACK-ers voorbijkomen. Ook komen er verschillende gasten in de studio langs, zijn er interviews en is er ieder uur een live set van onze eigen Yoranty.

DJ Daan Prins van ZTACK, “Gelukkig komen er steeds meer versoepelingen aan en gaat die 1,5 meter regel eraf. Toch blijft het pijnlijk dat de clubs maar tot 24:00 open mogen zijn en daarom een mooie stap om onze eigen ZTACK Nachtclub te openen! Het feestje zet je dus voort met ZTACK!”

Dus zorg snel dat jij en je vrienden vrijdag nacht vrij hebben, kom wat eerder terug van het koor en feest met ZTACK!

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK