ZTACK PORTRET: de gezichten achter ZTACK (7)
12 februari 2021

In ZTACK PORTRET nemen we een kijkje achter de schermen bij ons platform en stellen we één voor één de gezichten achter ZTACK voor. Deze week: Joris.

Naam: Joris Felix Klokkers

Leeftijd: 22

Bij ZTACK sinds: vrijdag 6 november

Hoe ben je bij ZTACK terechtgekomen? “Een paar jaar geleden heb ik meegedaan met StukTV Take-Over, toen heb ik Pierre leren kennen. Een halfjaar geleden belde Pierre mij op met de vraag of ik het leuk vond om een show bij ZTACK te komen maken.”

Waar zie je jezelf uiteindelijk het liefst terechtkomen? “Ik werk al bij radio 538 en daar voel ik me erg thuis. Ik zou het te gek vinden om daar een eigen show te krijgen. Maar het lijkt me ook leuk om als regisseur aan slag te gaan bij een ochtend- of middagshow.”

Je bent ook bij StukTV Take-Over geweest, heeft dit jou goed verder geholpen naar jouw droom? “Ja. Ik maakte al radio voor lokale omroepen, maar ik kwam niet verder en StukTV heeft echt deuren voor mij geopend. Daarna ging het balletje rollen.”

Wat is jouw favoriete radiostation? SLAM! en 538. Maar als ik echt moet kiezen dan toch wel Radio 538.

Wat wilde je worden toen je vroeger klein was? “Vanaf mijn negende weet ik al dat ik bij de radio wilde werken. Mijn vader zat vroeger bij Radio Decibel en dat kwam rond mijn negende weer terug. Een keer nam mij vader mij mee, toen dacht ik dit is de shit!”

Wat is jouw favoriete nummer? “Get Out My Head van Shane Codd. Die vind ik echt top!”

En je all-time favoriete artiest? “Justin Timberlake vind ik echt een baas. Nummers als Like I Love You vind ik heel goed!”

Wat vind je het allerleukst wat je tot nu gedaan hebt? “Op de radio ging ik een date regelen. Eerst had ik een interview met het meisje en daarna ging ik die jongen bellen die zij leuk vond. Zij is toen compleet afgewezen, wat het zo pijnlijk maakte. Als maker is dat echt leuk om te maken. Later hadden we voor haar natuurlijk nog wel een date geregeld.”

Met wie zou je het liefst nog een podcast maken? “Het zou heel hard zijn om met Justin Bieber te praten en dan juist over de periode dat hij Lamborghini’s kapotreed.”

Wat is je favoriete serie/film? “Home Alone 1. Ik kan die echt altijd kijken. Ik blijf het echt fantastisch vinden. Voor mij is het niet eens aan kerst gebonden.”

Wat is jouw stopwoordje? “Het is meer een zin. Ik zeg heel vaak op de radio “…hoorde je ook voorbijkomen.”

In een video zeg je dat je niet van rode wijn houdt, maar welk drankje is wel jouw favoriet? “Wodka Sprite, dat is echt top! Mijn vrienden vragen het tijdens een rondje zelfs niet meer aan me, dat is gewoon Wodka Sprite!”

Als je helemaal vrij bent in het maken van een uitzending, wat zou je dan doen? “Als start lijkt het me een stunt om bij James Corden de Carpool Karaoke stiekem achterin te zitten en het helemaal over te nemen.”

Wat is je grootste schaamte? “Met Igmar Felicia ging ik de middagshow overnemen en ik moest de sidekick zijn. Ik heb in de uitzending het mailadres van vrouw genoemd en gezegd: “mail naar haar!” Daar schaam ik me echt voor, want het was niet eens grappig en zij had een overvolle mailbox.”

Wat weten mensen niet over jou wat ze misschien wel moeten weten? “Ik ben totaal helemaal niet wat mensen van mij verwachten. Ze kunnen me heel snel arrogant vinden. Ik ben namelijk de laatste die mezelf serieus neemt.

Elvira Baan
De copywriter van ZTACK. Zij zorgt voor jouw muziek nieuwtjes en fotoshopt voor de insta van ZTACK.
Reacties
Shuffle Your Day
ZTACK