ZTACK was aanwezig op de Youth World Food Day

Op vrijdag 14 oktober werd in het Smaakpark in Ede de Youth World Food Day gehouden. ZTACK was hierbij aanwezig op met verschillende gasten een podcast op te nemen.

Jaarlijks wordt de Youth World Food Day georganiseerd om internationaal met jongeren stil te staan bij ons voedsel, maar ook om aandacht te vragen voor de uitdagingen waarmee het huidige voedselsysteem te maken heeft. Voedselzekerheid is internationaal een veelbesproken onderwerp, bij jong en oud. Tijdens dit festival wordt er samen gediscussieerd om tot nieuwe ideeën te komen over hoe we om moeten gaan met onze natuur. 

Daan Prins was namens ZTACK aanwezig op deze dag en sprak met verschillende jongeren om te vragen hoe zij zich inzetten voor de toekomst van de planeet. Te gast waren Silke Remmits van I4Nature; Ida Simonsen van XR Landbouw en laatst verkozen tot VN-Jongerenvertegenwoordiger Biodiversiteit en Voedsel; Armando Vlastuin van XR Landbouw en Malou Visser van Rewild The West. 

Op dit evenement heeft ZTACK vier verschillende podcasts gemaakt en die kan je beluisteren via ons podcastkanaal ZTACK Serious of via deze link

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK