De Studenticompetitie

Beschrijving

In de podcast Studenticompetitie gaan Daan, Stefan en Julian de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie het meest studentikoos is. Iedere aflevering behandelen de heren drie verschillende stellingen onder een ander thema omtrent het studentenleven; het goorste studentenhuis, de uitbundigste bierdrinker en de laagste bankrekening. Het extreemste verhaal krijgt 3 punten, de middenmoter krijgt 1 punt en de verliezer krijgt 0 punten. Aan het einde van het seizoen zullen ze erachter komen wie er het meest studentikoos is.

Luister op

Afleveringen (14)

S2 A5: Reizen

In deze aflevering van de studenticompetitie hebben de heren het over reizen. Wie krijgt er de meeste punten en komt bovenaan in het klassement? Beluister de nieuwe aflevering van De Studenticomeptitie!

S2 A4: Katers

Wie van de drie kan er het beste tegen katers en wie heeft ze het vaakst? Dat wordt allemaal besproken in de nieuwe aflevering van De Studenticompetitie!!

S2 A3: Bijbaan

In de derde aflevering van het tweede seizoen hebben Julian, Stefan en Daan het over hun bijbaantjes. Wie heeft de meest studentikoos bijbaan en kan er rondkomen van zijn inkomsten, of lenen ze maximaal bij ome duo? Je hoort de verhalen in deze aflevering van De Studenticompetitie.

S2 A2: Seks

Een podcast vol gegiechel van de heren Stefan, Julian en Daan. Deze aflevering hebben ze het namelijk over SEKS. Hoeveel pandapunten hebben de heren en houden ze een beetje van speeltjes in de slaapkamer? Je hoort het in aflevering 2 van De Studenticompetitie!

S2 A1: Social Media

De Studenticompetitie is terug!! Stefan, Julian en Daan duiken opnieuw het jongeren en studentenleven in en bespreken in deze aflevering alles over social media. Wie van de jongens is het meest studentikoos en pakt de vele punten? Ze je volume op 10 en luister gezellig naar De Studenticompetitie!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK