Heisa met Isa

Beschrijving

Lekker gaan op je tienerjaren- en twenties wordt stúkken makkelijker zodra je merkt dat we allemaal in hetzelfde, chaotische schuitje zitten. En daarvoor offeren m’n vrienden en ik ons graag op ;) Daten, stunten, studeren, vriendschappen… als jij soms niet met én niet zonder kan, zit je bij Heisa met Isa goed! Om de dinsdag sleep ik een goede vriend(in) voor de microfoon. Voor herkenning bij je gedachten, inzichten bij je struggles óf een gezellig praatje ben jij van harte welkom om mee te luisteren!

Luister op

Afleveringen (7)

Wegrennen: red flags & icks

Cyanne en ik vuren erop los. Wat kan er toch veel mis zijn met iemand. Waar knappen we op af? En wat is terecht? Wat zijn voor ons de grootste red flags en wanneer vlucht je? Zo. Veel. Vragen. Nóg meer antwoorden tijdens dit halfuurtje zeuren over onze liefdeslevens. We kunnen ook aardig zijn, hoor. Echt. Daten, stunten, studeren, vriendschappen… als jij soms niet met én niet zonder kan, zit je bij Heisa met Isa goed! Elke dinsdag sleep ik een goede vriend(in) voor de microfoon. Voor herkenning bij je gedachten, inzichten bij je struggles óf een gezellig praatje ben jij van harte welkom om mee te luisteren!

(Nep)vrienden: loner zijn, favo vriendschappen & afkappen

De échte diehards? Dat zijn de vrienden die je maakt op de wc tijdens feestjes. Omdat Cyanne en ik daarvan het levende bewijs zijn, nemen we samen verschillende vriendschappen onder de loep. Wat is een goede- of slechte vriend? Wanneer is een vriendschap klaar? En wat als je weinig vrienden hebt? Wij bespreken waarom je soms beter ‘loner’ kunt zijn dan de populairste van de klas. Lekker toch, als het vuilnis zichzelf buitenzet? Daten, stunten, studeren, vriendschappen… als jij soms niet met én niet zonder kan, zit je bij Heisa met Isa goed! Elke dinsdag sleep ik een goede vriend(in) voor de microfoon. Voor herkenning bij je gedachten, inzichten bij je struggles óf een gezellig praatje ben jij van harte welkom om mee te luisteren!

Mannelijke Moodswings: duidelijkheid eisen, overdenken & gemixte signalen

Eindelijk! Zeikwijve! Situationships, vraagtekens en om de feiten heendraaien: Bastienne en ik zijn het zat. Bij iemand blijven plakken die jou geen hoogte geeft is doodvermoeiend. Tijd voor duidelijkheid - wij bespreken waarom je géén ‘zeikerd’ bent als je eisen stelt. Én waarom je je date die daar anders over denkt prima kunt droppen. We moeten door jongens. Daten, stunten, studeren, vriendschappen… als jij soms niet met én niet zonder kan, zit je bij Heisa met Isa goed! Elke dinsdag sleep ik een goede vriend(in) voor de microfoon. Voor herkenning bij je gedachten, inzichten bij je struggles óf een gezellig praatje ben jij van harte welkom om mee te luisteren!

Party (too) Hardy: flexen met drugs, bewijsdrang & wij als feestbeesten

Bastienne en ik zijn ab-so-luut niet vies van een feestje. Tótdat het begint te lijken op een wedstrijdje overdoseren. Want wanneer is het gaaf geworden om te pochen met je overmatige snuif- en zuipgedrag? Zijn we zelf misschien ook schuldig? We gaan er gezellig achterkomen. Proost, hè. Daten, stunten, studeren, vriendschappen… als jij soms niet met én niet zonder kan, zit je bij Heisa met Isa goed! Elke dinsdag sleep ik een goede vriend(in) voor de microfoon. Voor herkenning bij je gedachten, inzichten bij je struggles óf een gezellig praatje ben jij van harte welkom om mee te luisteren!

Wie boeit!?: oordelen, onzekerheid & meningen

Oordelen klinkt onaardig. Maar ben je dan echt gelijk een klootzak? Brandon en ik biechten op waarover én waarom wij oordelen. Gevolg: openbaringen. Want wat zegt een oordeel over onszelf? Wat is terecht en wat is een projectie van onzekerheid? En boeit het iets wat anderen van óns denken? Tijd voor een lekkere portie zelfreflectie. Want iemand anders’ lelijke kledingstijl is niet het eind van de wereld. Zéker niet als-ie er blij van wordt. Daten, stunten, studeren, vriendschappen… als jij soms niet met én niet zonder kan, zit je bij Heisa met Isa goed! Elke dinsdag sleep ik een goede vriend(in) voor de microfoon. Voor herkenning bij je gedachten, inzichten bij je struggles óf een gezellig praatje ben jij van harte welkom om mee te luisteren!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK