Theeleuteren

Beschrijving

Samen aan de thee met Marjolein en Anniek. Elke week bespreken zij de meest gekke, bijzondere en mooie onderwerpen met een kopje thee erbij.

Luister op

Afleveringen (14)

Op naar Spanje | Theeleuteren

Hallo en welkom bij de laatste aflevering van seizoen 2 van theeleuteren, we maken ons klaar naar een reis naar Spanje als Nederlands team en we blikken terug op afgelopen seizoen. Benieuwd naar Marjolein haar blessure? Luister nu !

Beta "Freaks"

Hallo en welkom weer bij de een na laatste aflevering van seizoen 2 van Theeleuteren, deze aflevering komen Marjolein en Anniek erachter hoe grote nerds ze wel niet zijn als ze het over NASA hebben. Verder is het deze week facking warm en daarom neemt anniek de meest toepasselijke thee ooit mee, kerst thee. Veel plezier met luisteren en tot volgende week.

Hoe goed kennen wij elkaar?

Leven we in een matrix situatie? Is ons leven een simulatie? En een quiz waar we uit proberen te vinden hoe goed wij elkaar kennen. Kortom een aflevering vol met uiteenlopende onderwerpen!

Thee uit Zuid-Afrika | Theeleuteren

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van theeleuteren! Goed nieuws we zijn over naar de 6e! Maar wat de fack moeten we nu na volgend jaar gaan doen? Tijdens het vragenrondje bespreken we een door jullie gekozen conspiracy  het over het zinken van de Titanic. Is dat wel echt gebeurt?

Socializen | Theeleuteren

Ongemakkelijk zijn, dat hoeft gelukkig niet in de podcast. Iedere Uhm kan je er namelijk uit halen. Zonder microfoons is het echter de normaalste zaak van de wereld, bij de kapper, in de supermarkt of op een feestje klap je wel eens dicht. Benieuwd naar hoe ongemakkelijk Anniek en Marjolein in het openbaar zijn? luister nu!

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK