ZTACK@work

Beschrijving

In ZTACK@work hebben we het met jongeren over wat voor werk zij doen. Hoe ziet een normale werkdag eruit, wat zijn de leuke, maar ook de mindere dingen aan het werk, wat zijn de uitdagingen en wat wordt er van je verwacht. Dit wordt allemaal besproken in ZTACK@work. In deze podcast hoor je exact wat een beroep inhoudt en of dat iets voor jou is!

Luister op

Afleveringen (10)

Werken bij DIRECT Klantcontact

Hoe ziet het werk bij een klantenservice eruit? Dat hoor je in deze nieuwe aflevering van ZTACK@Work. Daan Prins spreek met Cathelijne en Melissa, allebei werkzaam bij DIRECT Klantcontact. Een centraal klantcontact bureau voor verschillende bedrijven om hen te ondersteunen. Wil je meer weten over werken bij DIRECT Klantcontact, klik dan hier. ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je opzoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

Werken bij SNS Bank | ZTACK@Work

In deze aflevering van ZTACK@Work spreekt Daan Prins met Tim en Iris en zij werken voor de SNS Bank. Tim en Iris werken op verschillende afdelingen voor de SNS Bank, maar hebben allebei veel contact met de klanten. Juist dat klantcontact is voor SNS erg belangrijk! Wil je meer weten over de banen van SNS klik dan hier. ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je opzoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

Werken in de verzekeringsmarkt | ZTACK@Work

Iedereen kent wel de verzekering voor je telefoon, scooter of als je op vakantie gaat. Maar ook grote bedrijven moeten zich verzekeren tegen onverwachte kosten. Maar hoe ziet die markt eruit? Dat bespreekt Daan Prins met Julie van de Wal en Jelmer Murrer. Beide zijn ze werkzaam in de verzekeringsmarkt en dat met een verschillende achtergrond. Er zijn veel verschillende opleidingen waarmee je in deze branche kan gaan werken en daardoor dus veel manieren om een baan te krijgen. Ook biedt deze branche genoeg doorgroeimogelijkheden voor jouw als Young Professional. Wil je meer weten over deze branche klink dan op deze link en krijg meer informatie. ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je opzoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

Werken bij McDonald's | ZTACK@Work

We kennen allemaal het restaurant McDonald's, maar hoe ziet het werk er daar uit? Dat bespreekt Daan Prins met Mikey en Romy in de nieuwste aflevering van ZTACK@Work.  Mikey werkt full-time bij McDonald's en Romy heeft dit als bijbaan naast haar studie. Wat zijn de verschillende taken die er in het restaurant zijn, hoe kan je doorgroeien binnen McDonald's en wat is de McDonald's Academy? Dat hoor je in de nieuwe ZTACK@Work.  Wil jij na het luisteren van deze podcast graag solliciteren? Check dan deze link: https://werkenbijmcdonalds.nl/?gclid=EAIaIQobChMI_4vzg_n1-gIVEuJ3Ch2irg2rEAAYASAAEgL7JfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Werken als operatieassistent! | ZTACK@Work

Aan een operatietafel staan veel verschillende mensen. Maar wat is nou de taak van de operatieassistent? Dat bespreekt Daan Prins met Esra en Mariska van het Amsterdam UMC In deze nieuwe ZTACK@Work gaat presentator Daan Prins in gesprek met Esra en Mariska. Zij zijn beiden werkzaam bij het Amsterdam UMC als operatieassistent, maar wat houdt dat nou precies in? Dat hoor je in deze nieuwe ZTACK@Work. Esra is al een afgestudeerde operatieassistente en Mariska is nog met haar opleiding bezig. Wel zijn ze allebei al werkzaam in het Amsterdam UMC. Esra is dat full-time en bij Mariska is dit een groot deel van haar opleiding. Ze vertellen over het werk wat ze moeten doen, hoe hun dagen eruit zien, wat de uitdagingen zijn en hoe de opleiding in elkaar steekt. Ben jij benieuwd geworden naar dit vak? Luister dan naar ZTACK@Work! Ook kan je alvast een kijkje nemen op Werken bij Amsterdam UMC. ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je op zoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is. ZTACK@Work hoor je zondag om 12:00 uur en daarna als podcast via spotify en de ZTACK website.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK