ZTACK Business

Beschrijving

In ZTACK Business spreken we met jonge ondernemers die hun eigen bedrijf hebben opgericht. Hoe zijn deze jonge ondernemers op het idee van hun eigen bedrijf gekomen, waar liepen ze in het begin tegenaan, hoe ga je om met die tegenslagen en wat zijn goede tips voor jonge ondernemers? Al deze vragen worden behandeld in ZTACK Business.

Luister op

Afleveringen (1)

The Avocadoshow | ZTACK Business

In de nieuwe podcast ZTACK Business spreken we met jonge ondernemers die hun eigen bedrijf hebben opgericht. Wat kan je als puber die wil gaan ondernemer leren van deze succesvolle ondernemers. Je hoort het in ZTACK Business In deze podcast spreekt Daan Prins met Julien Zaal van The Avocadoshow. Hoe zijn ze op dit idee gekomen, wat is er mis gegaan, wat is het hoogtepunt en welke tips heeft Julien voor ons.  ZTACK Business is de podcast waarin succesvolle ondernemers tips geven wat je wel en niet moet doen als startende ondernemer.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK