Selena Gomez's 'Calm Down' Overschrijdt Magische Grens van Een Miljard Spotify Streams

Selena Gomez heeft reden tot vreugde, want haar hitnummer 'Calm Down', een samenwerking met de Nigeriaanse zanger/rapper Rema, heeft de magische grens van één miljard Spotify-streams doorbroken.

Selena Gomez is dankbaar nu haar samenwerking met de Nigeriaanse zanger/rapper Rema, 'Calm Down', de ongelooflijke mijlpaal van één miljard streams op Spotify heeft bereikt. Deze prestatie heeft haar toegevoegd aan de selecte 'Billions Club' van Spotify, waarin ze deel uitmaakt van een groep met sterren als Katy Perry, Miley Cyrus en Taylor Swift. Wat deze prestatie extra bijzonder maakt, is dat Rema de allereerste Afrikaanse artiest is die deze exclusieve club betreedt.

Naast de Spotify-prestatie behaalde de remix van 'Calm Down', uitgebracht in augustus 2022, zelfs de derde plaats op de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst. Dit succes onderstreept de kracht van muzikale samenwerking en de wereldwijde aantrekkingskracht van deze twee. Zowel Selena Gomez als Rema hebben hun oprechte dankbaarheid geuit voor de steun van hun fans en de muziekwereld. Deze prestatie markeert een indrukwekkend hoofdstuk in hun muzikale reis.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK