Taylor Swift wint 3 MTV EMAs ondanks afgelasting

Taylor Swift heeft dit jaar drie prijzen gewonnen bij de MTV Europe Music Awards, hoewel de prijsuitreiking niet heeft plaatsgevonden. De MTV EMAs van 2023 zouden in Parijs op 5 november plaatsvinden, maar ze zijn geannuleerd vanwege onrustige wereldgebeurtenissen, met name het conflict in het Midden-Oosten.

In plaats daarvan heeft MTV de lijst met winnaars bekendgemaakt om de fans te eren die gestemd hebben. Taylor Swift, bekend van "Shake It Off," heeft drie prijzen gewonnen: Beste Artiest, Beste Live Artiest voor The Eras Tour, en Beste Video voor "Anti-Hero." BTS-ster Jung Kook heeft twee prijzen gewonnen voor Beste K-Pop en Beste Lied met "Seven," waarin Latto meedeed. Andere winnaars zijn Lana Del Rey voor Beste Alternative Muziek, Nicki Minaj voor Beste Hip-Hop Muziek en Billie Eilish voor Beste Pop Muziek.

De organisatoren hebben de annulering in oktober aangekondigd vanwege de bezorgdheid over veiligheid van de mensen die bij de show betrokken zijn. De stem ronde is wel doorgegaan, en de winnende artiesten zullen de MTV EMA Awards ontvangen. De MTV EMAs zullen volgend jaar weer plaatsvinden in november. Dit is de eerste keer dat de MTV EMAs zijn geannuleerd sinds de start in 1994.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK