Terugluisteren: 5 Jaar ZTACK!

Afgelopen maandag hebben wij met veel enthousiasme en trots het vijfjarig jubileum van ZTACK gevierd, en wat was het een succes! Ondanks dat niet iedereen persoonlijk aanwezig kon zijn of live kon meeluisteren, willen wij graag die mensen de gelegenheid geven om toch de sfeer en hoogtepunten van deze bijzondere uitzending te beluisteren.

Speciaal voor degenen die het feest hebben gemist, hebben wij een  compilatie gemaakt met de meest leuke momenten van afgelopen 1 Januari. In deze unieke uitzending waren niet alleen de bekende stemmen van ZTACK te horen maar ook de mensen die achter de schermen hun bijdrage hebben geleverd. Deze ZTACK Special omvat dus een boeiende mix van zowel huidige ZTACK'ers als ex-ZTACK'ers. 


Je kan de compilatie terugluisteren via Spotify! ;)

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK