ZTACK@Work met Aethon

Zondag 15 mei om 12:00 uur gaat presentator Daan Prins in gesprek met Loïs en Claire van Aethon om te vragen hoe hun werk eruit ziet.

Aethon is een organisatie die gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties en de kinderopvang helpt. Maar hoe zien je werkzaamheden er eigenlijk uit als je bij Aethon werkt? Dat vraagt Daan Prins aan Loïs en Claire, allebei werkzaam bij Aethon. Loïs werkt naast haar opleiding fysiotherapie in de ouderenzorg en Claire houdt zich als programmamarketeer bezig met de offline werving van nieuwe jongeren. 

Hoe ziet een werkdag in de ouderenzorg eruit, wat moet je kunnen, wat zijn de uitdagingen en hoe werkt de sollicitatieprocedure? Allemaal vragen waar je in deze ZTACK@Work antwoord op gaat krijgen. Ben je nieuwsgierig luister dan aanstaande zondag om 12:00 uur naar de nieuwe ZTACK@Work of luister vanaf 13:00 uur naar onze podcast op Spotify en de ZTACK.nl website. 

ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je opzoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK