ZTACK@Work met Bouwselect

Zondag 29 mei om 12:00 uur gaat presentator Daan Prins in gesprek met Iris Bom van Bouwselect

Bouwselect is een uitzend- en detacheringsbureau in de bouw en zoekt jonge werknemers om voor hun aan de slag te gaan. Presentator Daan Prins gaat in gesprek met Iris Bom van Bouwselect. Iris werkt op de HR-afdeling en weet daardoor precies wat je allemaal kan doen bij bouwselect en wat voor jongeren ze zoeken.

Ben jij opzoek naar een baan in de bouw? Luister dan naar deze ZTACK@Work of check de podcast via onze website of Spotify en kom erachter of dit iets voor jouw is. Wil je nou direct de vacatures bekijken check dan even deze link: https://www.bouwselect.nl/vacatures/

ZTACK@Work is de show op ZTACK waarin we spreken met jongeren en vragen wat zij precies doen. Ben je opzoek naar wat jouw droombaan is voor later of naar dat leukste bijbaantje? Luister dan naar ZTACK@Work en kom erachter of dit beroep iets voor jou is.

Over ZTACK

ZTACK verrast jou met de beste muziek, reclamevrij en zonder gelul! Bij ZTACK hoor je niet elke dag dezelfde playlist, maar word je de hele tijd verrast met de beste tracks van nu én de afgelopen 10 jaar. Luister en beleef de sickste throwback naar de tracks waar jij hard op ging!

Luister ZTACK

Volg ons

© 2024 ZTACK, een samenwerking tussen Radiocoach en De Radiofabriek.

Website ontwikkeld door Realify

ZTACK - Shuffle Your Day
Shuffle Your Day
ZTACK